La secció de la Intersindical-CSC felicita Javier Lafuente per haver estat elegit rector de la UAB i esperem apreciar les millores en la governança de la Universitat presentades i discutides en les reunions de campanya. Aprofitem per recordar la visió de com volem la UAB presentada en el decàleg de la I-CSC.

També reiterem el rebuig a les accions de repressió que vulneren les llibertats ideològiques i d’expressió: persones reprimides, investigades, preses i exiliades per motius polítics; com l’actual  la situació dels síndics de l’1 d’octubre. Destaquem que, entre les persones arbitràriament detingudes en operació Volhov, es troba Marta Molina, professora i afiliada a la Intersindical-CSC. Les universitats de la societat del coneixement han de promoure la solució política, pacífica i democràtica dels conflictes.

Cal aturar la repressió!

Secció de la Intersindical-CSC-UAB