Aquesta setmana s’han reprès les classes a totes les escoles, instituts i instituts escola de Catalunya, tot i que Mestres i professors ja fa unes setmanes que treballeu. D’igual manera a l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB ja fa dies que hem posat en marxa els nostres programes vinculats a l’educació no universitària i a la transició cap a la universitat.

Alguns programes ja consolidats tenen noves convocatòries per a aquest curs, com és el cas del Suport a la Transformació, Mirades de Mestres, Argó, però també tenim algunes novetats que creiem que poden ser d’interès com el projecte Volem ser científiques i enginyeres!

De la mateixa manera reprenem la nostra habitual oferta de formació continuada amb continguts i formats habitual, però també amb novetats.

Igualment els nostres grups de treball de Mestres i professors inicien l’activitat en aquest nou curs recuperant en part la presencialitat de les seves trobades. Justament del treball d’aquests equips, seminaris i xarxes és del que més hem tractat en aquest espai web i així seguirà en els mesos que venen, aprofitarem aquest blog per anar compartint amb la comunitat educativa les reflexions, les propostes i els treballs dels grups ICE.