Recuperem ara el document Orientacions per a un escenari de possibles confinamentsd’en Boris Mir que la Fundació Bofill va presentar abans de les vacances.

És un document  que recull un conjunt de propostes específiques per a la presa de decisions als centres educatius per a afrontar possibles nous confinaments durant el curs 2020-2021. Totes les propostes estan acompanyades d’exemples de centres educatius que ja van fer el curs passat alguna actuació que pot ser d’utilitat al conjunt d’escoles i instituts.

El van editar amb la intenció de contribuir a promoure la reflexió pública, concebut com un text d’urgència en un context de confinament que recull converses, debats, trobades, lectures… Interaccions amb moltes persones, professionals de l’educació, mestres, direccions i famílies. Tenien l’objectiu que la generació de noves propostes i reflexions, l’enriquiment i la crítica el fessin obsolet gràcies a la proposta de millors orientacions i ja va per la segona edició.

En qualsevol cas, des de l’ICE de la UAB considerem que conté algunes idees i propostes que, efectivament, poden ser d’ajut en la presa de decisions que, en aquest moment ja sí, ha d’afrontar-se a diari als centres educatius del nostre país.

En aquest lloc web podeu obtenir i consultar el document complet, així com Recuperar el webinar de presentació.