Compartim amb tots vosaltres un petit recull de consells per al treball a distància d’equips de mestres. És un recull que té el seu origen en la planificació de l’activitat dels grups de docents que comparteixen pràctica reflexiva a l’ICE de la UAB.

consells REunions a Distància

El passat 28 de setembre vam donar el tret de sortida oficial al treball dels seminaris, xarxes i equips de docents a l’ICE per aquest curs 2020-2021. Després d’analitzar la situació sanitària a inicis de setembre i amb l’experiència del curs passat, vam decidir que aquest curs el planificaríem ja considerant que seria de treball principalment a distància. La idea és que els equips no hagin de trobar-se readaptant previsions en qüestió de setmanes o mesos.

Per això, a la tradicional trobada inicial de les persones que coordinen cadascun dels més de 40 grups de docents, vam convidar al professor Guillermo Bautista que ens va oferir una petita xerrada amb el títol “Dinamització d’equips de treball a distància: alguns consells pràctics”

És amb les seves aportacions contrastades amb l’experiència de treballa distància d’aquests últims mesos que hem elaborat aquest petit recull de consells que esperem que us puguin ser d’actualitat. Segur que amb les vostres aportacions i idees el podem anar afinant.