Des d’aquest bloc, a més de compartir el vídeo del nostre equip de l’aprenentatge de les ciències a educació infantil i primària, us hem recomanat les activitats de caràcter científic pensades per a aquest període d’Educació Confinada de Can Ciència que abasten els diferents nivells de l’educació obligatòria i les del Lab 0_6 que estan més dirigides a educació infantil. Ara ha arribat el moment de centrar-nos en l’activitat científica a secundària i tenim dues recomanacions.

D’una banda  des del cesire creuen que tot i que aquests dies el nostre entorn s’ha vist força reduït, si continuem observant el món des de la ciència, veurem que les possibilitats que se’ns ofereixen són moltes i diverses. I d’acord amb aquesta idea ens han preparat un recull de propostes per l’alumnat d’Educació Infantil, Primària i Secundària (ESO i Batxillerat) per educar aquesta mirada a partir de diferents espais de la llar.

Entreu aquí: https://sites.google.com/xtec.cat/cienciaconfinada/inici

D’una altra les persones que fan possible el Projecte Competències de pensament científic a l’ESO (ciències 12-15) han preparat tota una sèrie d’activitats per fer ciències a casa.

Entreu aquí: https://formacio.cesire.cat/ciencies1215/recursos/fer-ciencia-a-casa/

Trieu i remeneu tant si sou docents, com si teniu adolescents i joves a casa.