Institut de Ciències de l’Educació de la UAB

Apunts per a una educació confinada | Ciència escolar en temps de pandèmia

Avui tenim el plaer de compartir un altre dels vídeos confinats que ens estan oferint persones properes a l’ICE per donar-nos idees partint de la seva expertesa en un àmbit de l’aprenentatge. En aquest cas concret ens parlen de l’aprenentatge de les ciències en temps de pandèmia.

En el vídeo escoltarem a la Conxita Màrquez i a la Victòria Carbó, ambdues membres de l’equip de treball de l’ICE que fa anys que reflexiona i construeix coneixement compartit sobre l’ensenyament i l’aprenentatge de les ciències a infantil i primària.

La Conxita Márquez és actualment Cap del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, però abans ha estat durant força anys mestra de primària i professora de secundària amb l’àmplia perspectiva que això li aporta.

La victòria Carbó és mestra de Primària amb 35 anys d’experiència a l’escola pública, professora a la formació inicial i continuada de mestres des de diverses institucions i actualment formadora Magnet.

Versión subtitulada en castellano: https://www.youtube.com/watch?v=0kBjJ0jLuKY

Podeu veure els anteriors vídeos de la colecció a https://blogs.uab.cat/ice-equipdocent/els-nostres-videos/

« »