Institut de Ciències de l’Educació de la UAB

Apunts per a una escola confinada | experiències Institut-Escola

 

Com s’han organitzat els centres per atendre l’aprenentatge des de la distància? Com han fet l’acompanyament dels estudiants i com hi han mantingut el vincle, tot incloent les famílies com un element bàsic en aquesta situació? Quines eines, quins recursos i quins principis d’aprenentatge s’han prioritzat? Com s’han comunicat amb les famílies i com han treballat amb els més petits des de la distància?

L’Institut Escola Sant Jordi de Navàs, que forma part de la Xarxa d’Instituts Innovadors de l’ICE,  ens explica al detall la seva experiència educativa durant el confinament, des de P3 fins a 4t d’ESO, amb les particularitats de cada etapa educativa i amb exemples concrets que poden ser útils en altres contextos.

 

« »