L’equip de l’ICE Aprendre a llegir i a escriure, coordinat per Montserrat Fons i Rosa Gil, publica cada dilluns, des de fa gairebé tres anys, una reflexió sobre els processos d’aprenentatge de la lectura i l’escriptura d’infants d’infantil i del primer cicle de primària. Ho fan a través del comentari d’evidències de situacions d’aula on la lectura i l’escriptura hi tenen un paper rellevant. I ja n’han publicat 100!

Han continuat amb aquesta periodicitat durant el confinament i hi han adaptat les situacions. Aquesta setmana han comentat pràctiques d’escriptura i de lectura en família: dues germanes van proposar als seus pares comunicar-se durant tot un dia a través de l’escriptura i no de l’oralitat. No us el perdeu! Podeu llegir el text en el seu blog.

Us hi podeu subscriure, si us ve de gust rebre una reflexió cada dilluns.