Institut de Ciències de l’Educació de la UAB

Apunts per a una educació confinada | L’escola encara hi és

La continuïtat del curs a distància està suposant tot un repte per al conjunt de docents del país. Escoles, instituts, universitat i la resta de centres educatius mirem d’afrontar amb totes les estratègies al nostre abast aquesta situació tan nova. Concretament avui volem compartir com s’ho fa una escola de primària per aconseguir que els infants percebin que l’escola encara hi és.

Hem demanat a l’Helena Forrellad, mestra i cap d’estudis a l’Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès, que ens doni algunes idees sobre el que considera important amb pistes concretes sobre com ho estan fent des de la seva escola.

També li hem demanat que faci un esment especial al paper que poden jugar les matemàtiques en aquests moments ja que l’Helena Forrellad també forma part de l’Equip de treball La cultura matemàtica de les persones que és una col·laboració de l’ICE de la UAB i Blanquerna de la URL.

« »