Coursera és una plataforma d’educació virtual gratuïta desenvolupada per la Universitat de Stanford per oferir cursos oberts de formació a distància. En la situació d’aules tancades en que ens trobem, alguns dels cursos MOOC de la UAB a la plataforma s’ofereixen gratuitament fins el 31 de maig (la certificació també és gratuïta). Us ho comuniquem perquè, entre aquests cursos, n’hi ha alguns que poden ser útils per a batxillerat. Podeu veure el llistat en aquesta pàgina https://www.coursera.org/promo/cursos-gratis-covid-19 i les instruccions, per accedir-hi gratuïtament, aquí: https://blog.coursera.org/coursera-para-todos-aprendizaje-gratuito-en-linea-durante-covid-19/#instructions

A part de l’oferta de Coursera, si creieu que algun dels nostres cursos (https://www.coursera.org/uab) podria ser útil per al vostre centre (i més en aquests moments de confinament), la UAB estaria encantada en donar accés, als vostres alumnes, al curs o cursos que ens demaneu (amb certificació gratuïta).

Per exemple, el curs Pre-Calculus pot ser útil per a matemàtiques de batxillerat.

A més de l’accés als alumnes, donaríem accés a un professor vostre per a que pogués fer el seguiment dels fòrums i accedir a la informació del treball que fan els alumnes.

Si voleu informació sobre l’oferta o sobre la possibilitat d’aprofitar alguns cursos MOOC de la UAB per als vostres alumnes, poseu-vos en contacte amb l’equip MOOC de la UAB (mooc@uab.cat). Podeu veure els cursos aquí: https://www.coursera.org/uab Aquests cursos són gratuïts, només es paga si es sol·licita el certificat.