Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

març 26 2021

[224] III JORNADES D’INNOVACIÓ DOCENT UAB

Des de la Coordinació de Formació i Innovació Docent de l’Institut de Ciències de l’Educació i la Unitat de Formació i Desenvolupament Professional (UFIDP) s’organitzen les III Jornades d’innovació docent.

L’objectiu és crear en un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències entre el personal interessat en la innovació educativa.

Dia: 28 d’abril de 2021, de 12 a 18.30 h.
Format: telepresencial.

Aquí trobareu més informació i el programa provisional de les Jornades.


This entry was posted on Divendres, 26 març, 2021 at 9:55 and is filed under OQD formació_permanent UAB. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari