Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

febr. 26 2020

[209] Curs de formació de professors d’ELE

Posted in formacio_bcn |

UAB Idiomes Barcelona organitza la cinquena edició del curs de formació adreçat a professors d’espanyol a universitats i institucions d’ensenyament de secundària estrangeres.

El curs té un doble objectiu: treballar les activitats comunicatives i interactives que poden implementar-se a l’aula per desenvolupar les quatre destreses lingüístiques, i reflexionar sobre l’ensenyament de l’espanyol a estudiants de diferents nacionalitats.

És una formació de 25 hores, del 15 al 19 de juny de 2020.

Aquí trobareu el programa i el formulari d’inscripció.


This entry was posted on Dimecres, 26 febrer, 2020 at 12:07 and is filed under formacio_bcn. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari