Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

febr. 20 2020

[208] The Cambridge Experience Barcelona 2020

Posted in formació_externa |

The Cambridge Experience Barcelona 2020, a training event for teachers of English.

Aquest any la sessió plenària serà a càrrec de Simon Ward, expert en psicologia positiva, i el tema general de la jornada és com podem contribuir a fer que els nostres alumnes tinguin futurs més brillants i arribin a ser la millor versió d’ells mateixos. A la segona part una taula d’experts debatrà temes de gran interès i respondrà les preguntes que plantegeu.

Dia: 27 de febrer, de 17.45 a 20.15 h.
Lloc: Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (c. Mallorca, 283)

Aquí trobareu el programa i el formulari d’inscripció.

 


This entry was posted on Dijous, 20 febrer, 2020 at 13:04 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari