Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

des. 10 2019

[205] Jornada de formació per a professors d’idiomes

Posted in formació_externa |

Desenvolupar les competències dels alumnes de llengües estrangeres: innovació tecnològica i pedagògica a l’aula

Dies: 17 i 18 de gener de 2020.
Lloc: Barcelona – Can Canela IL3 (carrer de la Ciutat de Granada, 131)

Aquestes jornades ofereixen 16 tallers i 4 plenàries en 6 idiomes diferents (català, anglès, francès, alemany, italià i espanyol). A més de compartir tècniques actualitzades i innovadores per a la pràctica a l’aula, es tracta d’una oportunitat única per conèixer i compartir idees amb professors i professores d’altres idiomes.

Aquí trobareu el programa, el formulari d’inscripció, etc.


This entry was posted on Dimarts, 10 desembre, 2019 at 10:58 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari