Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

oct. 15 2019

[201] Create, Innovate & Communicate in ELT

Posted in formació_externa |

L’Associació de Professorat d’Anglès de Catalunya (APAC) organitza una jornada de formació sobre CLIL, flipped classroom i STEAM adreçada a tot el professorat, no només als d’anglès. Les sessions seran en anglès, català o castellà, i combinaran plenàries de caire més general amb tallers específics per a primària/infantil i secundària/batxillerat.

Dia i hora: 9 de novembre, de 9 a 19 h.
Lloc: Institut Juan Manuel Zafra (Barcelona)

Aquí trobareu el web de l’esdeveniment (programa, formulari d’inscripció, etc.).


This entry was posted on Dimarts, 15 octubre, 2019 at 9:32 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari