Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

juny 11 2019

[198] Formació de professors d’ELE

Posted in formació_externa |

Curs de formació de professors d’espanyol com a llengua estrangera.

UAB Idiomes Barcelona organitza la quarta edició del curs de formació adreçat a professors d’espanyol a universitats i institucions d’ensenyament de secundària estrangeres, amb un total de 25 hores lectives (una setmana de durada) i l’expedició del certificat acreditatiu corresponent.

Dies: del 15 al 19 de juliol de 2019.
Lloc: UAB Idiomes Barcelona.

Aquí accedireu a la notícia i al fullet informatiu.


This entry was posted on Dimarts, 11 juny, 2019 at 12:03 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari