Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

abr. 25 2019

[195] Laberintos 4a edición

Posted in formació_externa |

Jornada de enseñanza y aprendizaje de lenguas

En aquesta quarta edició recorrerem quatre rutes d’aprenentatge que considerem indispensables a les classes d’idiomes: creació de materials, disseny de continguts des d’una perspectiva lèxica, qüestions rellevants de gramàtica cognitiva, i l’ús de les xarxes socials a l’aula.

Dia i hora: 1 de juny de 2019, de 9 a 14 h.
Lloc: Casa Convalescència (Barcelona).

Aquí trobareu el programa i el procediment per a la inscripció.


This entry was posted on Dijous, 25 abril, 2019 at 11:20 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari