Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

gen. 11 2019

[191] III Trobada d’actualització de didàctica de llengües estrangeres

Posted in formació_externa |

L’avaluació competencial i reguladora a l’aula.

L’ICE de la UAB, amb la col·laboració de l’EOI Drassanes, el Consorci d’Educació de Barcelona i el Departament d’Ensenyament, organitza aquesta trobada, que pretén reflexionar sobre el rol de l’avaluació com a motor d’aprenentatge i compartir pràctiques d’aula que exemplifiquin aquesta perspectiva.

Dia: 19 de gener, de 9 a 15 h.
Lloc: Casa Convalescència (Barcelona).

Aquí trobareu el programa i l’accés al formulari d’inscripció.


This entry was posted on Divendres, 11 gener, 2019 at 14:58 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari