Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

oct. 10 2018

[185] Sessions pràctiques sobre la nova gramàtica normativa

Posted in 1, formació_externa |

Les sessions, organitzades per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, consistiran en la resolució per grups de diversos casos pràctics plantejats per la professora, que es tancaran amb un debat col·lectiu.

Per poder seguir les sessions i aprofitar-les al màxim, és recomanable haver fer algun curs sobre la nova normativa o haver-s’hi familiaritzat per mitjà de la lectura de la nova gramàtica normativa i de la consulta d’un nombre significatiu de temes concrets.

SESSIÓ 1. Dimecres 10 d’octubre: l’actualització de materials didàctics i de l’avaluació de coneixements de llengua.
SESSIÓ 2. Dimecres 17 d’octubre: la traducció.
SESSIÓ 3. Dimecres 24 d’octubre: la correcció de textos i l’assessorament lingüístic en general.

Aquí trobareu el web de l’AELC amb tota la informació i el formulari d’inscripció.


This entry was posted on Dimecres, 10 octubre, 2018 at 9:28 and is filed under 1, formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari