Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

juny 07 2018

[181] Laberintos 3

Posted in 1, formacio_bcn |

UAB Idiomes Barcelona organitza, en col·laboració amb l’editorial Difusión, la tercera edició de Laberintos, jornada d’ensenyament i aprenentatge de llengües.

Aquesta edició girarà entorn de quatre laberints diferents: el de la competència crítica del nostre alumnat, el de les varietats de llengua a l’aula, el de la unificació de criteris en l’avaluació de l’expressió oral i el dels reptes que planteja l’alumnat sinoparlant a les nostres aules.

Dia i hora: 15 de juny, de 9 a 14.30 h.
Lloc: Casa Convalescència (seu d’UAB Idiomes Barcelona)

Aquí trobareu el programa i el procediment per a la inscripció.


This entry was posted on Dijous, 7 juny, 2018 at 11:23 and is filed under 1, formacio_bcn. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari