Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

febr. 26 2018

[174] Formació CIFALC (professorat de català)

Posted in 1, formació_externa |

El Pla de treball de la CIFALC per al 2018 preveu organitzar una formació per a elaboradors/revisors dels exàmens de català i una altra d’específica més encarada als examinadors orals.

Formació d’examinadors orals

· Objectiu: anivellar l’aplicació dels barems d’avaluació de l’expressió oral dels nivells C1 i C2.
· Destinataris: examinadors orals del C1 i del C2 de català.
· Continguts: avaluació de mostres de tasques de l’àrea 4 dels dos nivells.
· Metodologia: les mostres i el material per treballar es penjaran en un grup de Moodle (com l’any passat), però hi haurà una trobada presencial final per compartir i debatre els resultats; la formadora serà la Mònica López (URV).
· Calendari: la formació es farà del 3 al 20 d’abril; es proposa fer la sessió presencial a Tarragona el divendres 20 d’abril; les inscripcions tindran lloc del 14 al 21 de març.

Formació per a elaboradors/revisors de proves

· Objectiu: millorar la qualitat dels exàmens de català de la CIFALC.
· Destinataris: tècnics que participen en el procés d’elaboració dels exàmens (especialment de les universitats elaboradores i revisores).
· Continguts: a) anàlisi de les especificacions i dels aspectes on hi solen haver errors; b) criteris i recursos per a l’elaboració de proves.
· Calendari: la formació es farà de manera presencial a Tarragona en una data per determinar de la segona quinzena de maig.


This entry was posted on Dilluns, 26 febrer, 2018 at 12:08 and is filed under 1, formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari