Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

oct. 18 2016

[139] I Trobada d’actualització de didàctica de llengües estrangeres

Posted in formació_externa |

I Trobada d’actualització de didàctica de les llengües estrangeres: tractament de la gramàtica a l’aula de LE

L’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB organitza aquesta primera trobada d’actualització del professorat en el tractament de la gramàtica. Els experts convidats donaran a conèixer els seus plantejaments i les seves propostes metodològiques per tal que el professorat es qüestioni quin paper té la gramàtica a la seva pràctica a l’aula.

Aquí podeu accedir al programa i al formulari d’inscripció.

Si us interessa assistir-hi heu d’omplir el full de sol·licitud de formació interna del Servei de Llengües.


This entry was posted on Dimarts, 18 octubre, 2016 at 9:49 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari