Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

set. 26 2016

[137] Sessió de formació d’examinadors de català

Posted in 1, formació_externa |

Sessió de formació d’examinadors de català i descripció del nou C1

Des de la Universitat de Lleida ens fan arribar informació de la sessió de formació d’examinadors dels nivells superior i de suficiència de llengua catalana de la CIFALC que es durà a terme el 16 de desembre, a la UdL, de 10 a 13 h. En aquesta sessió també es farà la presentació del nou examen del nivell de suficiència C1.

Aquí trobareu més informació de la sessió.

Si us interessa assistir-hi heu d’omplir el full de sol·licitud de formació interna del Servei de Llengües.


This entry was posted on Dilluns, 26 setembre, 2016 at 11:13 and is filed under 1, formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari