Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

set. 23 2016

[136] II Jornada sobre Elaboració i Correcció d’Exàmens de Llengües

Posted in formació_externa |

II Jornada sobre Elaboració i Correcció d’Exàmens de Llengua

Des de la Universitat de Lleida ens fan arribar el programa definitiu de la II Jornada sobre Elaboració i Correcció d’Exàmens de Llengua que es durà a terme el proper 11 de novembre i que oferirà una sessió plenària i tallers de formació en l’àmbit de l’elaboració i correcció dels exàmens d’idiomes.

Aquí trobareu el programa i el formulari per a la inscripció, que podeu realitzar fins al 28 d’octubre.

Si us interessa assistir-hi heu d’omplir el full de sol·licitud de formació interna del Servei de Llengües i el formulari de la UdL.


This entry was posted on Divendres, 23 setembre, 2016 at 11:14 and is filed under formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari