Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

set. 30 2013

[105] 44è Congrés d’ALTE

Posted in 1, formació_externa |

L’avaluació de la llengua com a eina de suport a la migració i a la integració: diferents enfocaments d’un tema comú

alte-logo

Dia: 15 de novembre, de 8.30 a 14 h
Lloc: Palau de la Generalitat (c. del Bisbe, 1)

Programa i resum de les presentacions

Per a la inscripció cliqueu aquí. Primer heu de registrar-vos; després, entreu amb el vostre correu i contrasenya i ja us podeu inscriure al Congrés del dia 15. La inscripció és gratuïta. Cal que tingueu en compte que un cop emplenada la fitxa d’inscripció i enviada ja no es pot modificar. El termini d’inscripció es tancarà quan s’hagin cobert les places.

Si us interessa assistir-hi, cal que feu la sol·licitud interna, en primera instància, del Servei de Llengües.

 


This entry was posted on Dilluns, 30 setembre, 2013 at 14:52 and is filed under 1, formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari