Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

jul. 29 2013

[101] 44è Congrés d’ALTE

Posted in 1, formació_externa |

L’avaluació de la llengua com a eina de suport a la migració i a la integració: diferents enfocaments d’un tema comú

L’objectiu principal d’aquesta associació és establir un estàndards comuns d’avaluació de llengües vàlids per a tot Europa, donar suport a les polítiques europees a favor del multilingüisme i contribuir a preservar la riquesa lingüística dels pobles d’Europa.

Dia: 15 de novembre de 2013, de 9 a 14 h
Lloc: Auditori del Palau de la Generalitat

Trobareu tota la informació aquí (el període d’inscripció s’obrirà després de l’estiu).


This entry was posted on Dilluns, 29 juliol, 2013 at 9:10 and is filed under 1, formació_externa. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari