Formació del professorat

UFA: Servei de Llengües

gen. 13 2012

[76] XXVIes Journées Pédagogiques sur l’Enseignement du Français en Espagne

Posted in Sense categoria |

Le projet au coeur du renouveau de la classe de langue

L’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB organitza les XXVIes Journées Pédagogiques sur l’Enseignement du Français en Espagne. Les jornades s’adrecen a mestres de francès de primària i secundària, a professors d’escoles oficials i d’universitats. S’hi tractaran, entre d’altres, aspectes d’avaluació, de l’ús de les TIC, del francès per a finalitats específiques.

Dia: 27 i 28 de juny de 2012
Lloc: Casa Convalescència (c. Sant Antoni M. Claret, 171. Barcelona)
Web amb el programa, el formulari d’inscripcions i la crida a la participació.

Si us interessa la formació, cal que feu la sol·licitud interna, en primera instància, del Servei de Llengües.


This entry was posted on Divendres, 13 gener, 2012 at 10:40 and is filed under Sense categoria. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari