EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Oct 07 2014

Calendari de matriculació als Màsters i Postgraus de l’EUTDH-UAB 2014-2015

Els alumnes admesos als diferents Màsters i Postgraus de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona haureu de formalitzar la vostra matrícula en els següents dies i horaris:

Prèviament, l'Àrea de Formació Continuada de l'EUTDH-UAB, es posarà en contacte, via correu electrònic, amb cada estudiant, per informar-vos de l'hora en què cadascú ha de venir a realitzar la matrícula.

 


This entry was posted on Dimarts, 7 Octubre, 2014 at 19:23 and is filed under estudis, Màsters i Postgraus, Tràmits administratius. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.