EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Mar 23 2012

La UAB i l’EUTDH posen en marxa el primer màster universitari oficial ‘Unió Europea – Xina’ el proper curs 2012-2013

El proper curs acadèmic 2012-2013, la Universitat Autònoma de Barcelona a través de l’Escola Universitària de Turisme i Direccio Hotelera , juntament amb la Facultat de Traducció i Interpretació i l’Institut d’Estudis Internacionals i Interculturals ofereixen el màster universitari ‘Unió Europea – Xina: Cultura i Economia’, com a novetat a nivell català i espanyol.

És el primer màster oficial d’aquest tipus en el món empresarial hispànic-xinès, enfocant-se en la cultura empresarial de la Unió Europea i la Xina. Aquest programa ha heredat la tradició del màster propi de la UAB amb molt d’èxit com a anterior precedent bàsic, que comptava ja amb tres edicions, i s’ha renovat convertint-se en oficial i afegint noves aliances institucionals i reforç a nivell d’organització, metodologia i competències, i amb la qualitat reconeguda del Campus d’Excel·lència Internacional de la UAB.

El màster té com a objectius fonamentals:

  • Formar especialistes, acadèmics i executius, que puguin integrar-se directament en el mercat laboral a Espanya, a la Unió Europea, a la Xina, Taiwan, Hong Kong i Macau en els terrenys de l’economia empresarial, el turisme, les institucions governamentals i no governamentals i/o en activitats de recerca relacionades amb el món econòmic i els estudis interculturals en el context del diàleg entre Orient i Occident, i concretament, entre la UE i Xina.
  • Aconseguir coneixements d’economia i cultura de les dues regions que es puguin aplicar a la seva activitat professional mitjançant l’estudi intercultural i transcultural.
  • Capacitar a l’alumnat per facilitar la comunicació humana i cultural entre el món europeu i el xinès.

Les sortides professionals principals estan enfocades a les:

  • Institucions de la Unió Europea i Xina en l’àmbit econòmic i cultural.
  • Empreses multinacionals i Pimes espanyoles i europees amb presència a la Gran Xina (Taiwan, Hong Kong i Macau).
  • ONG’s que treballen en l’àmbit de la mediació cultural entre les comunitats de les dues regions.

El total de crèdits del màster és de 60 crèdits ECTS i s’ofereixen un màxim de 30 places.

Per a més informació, consulteu la pàgina web de la UAB i la oficial del màster:

Informació del Màster al web de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Web del Màster Oficial ‘Unió Europea – Xina: Cultura i Economia’: http://mastereuchina.uab.es

La coordinació del màster és a càrrec del Dr. Minkang Zhou.
e-mail: master.euchina@uab.cat
Telèfon +34 93 581 26 16.


This entry was posted on Divendres, 23 Març, 2012 at 10:19 and is filed under alumnes, Convenis, empreses, estudis, ex-alumnes, Futurs alumnes, idiomes, Màsters i Postgraus, professionals. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.