EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

juny 21 2011

Apunta’t al Curs d’Especialització de ‘Maridatge’ i aconsegueix crèdits de lliure elecció

Aquest curs és una proposta per oferir un coneixement i unes bases sobre el maridatge entre aliments i begudes. No només ens referim al maridatge entre plats i vins, sinó des d’un concepte molt més ampli.

Sessió 1. Maridatge.
1. Bases del Maridatge
2. Conceptes bàsics
3. El Maridatge avui dia

Sessió 2. Aliments i Begudes.
1. No només el Vi
2. Que No es pot maridar
3. Maridatge Ideal

Sessió 3. Tast de Cervesa i Vins
1. Com es fa un tast
2. Busquem el Maridatge
3. Maridar sobre la beguda, sobre el plat o sobre el gust

Sessió 4. Maridatge de Formatges i Vins
1. Què, Com es fa el Formatge
2. Complements per al Maridatge
3. Formatges, Vins, Cervesa

Sessió 5. Maridatge de Aliments i Begudes
1. Elaboració de diferents plats i els seus maridatges

Treball de Camp.

Dies: Del 18 al 22 de juliol de 2011.

Horari: de 17:00 a 20:00 h.

Professor: Marc Grañó

Preu del Curs: 125€ (Comunitat UAB)
160€ (Externs UAB).

Hores de docencia: 25 hores

Lloc: Aula de tast de l’EUTDH-UAB.

Tipus: Classe magistral.

Nº de Places: 20

Curs reconegut amb 1.5 crèdits de lliure elecció.

 

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Sra. Carme Puigpinós

Secretària de Coordinació dels Cursos d’Especialització

E-mail: carme.puigpinos@uab.cat

Tel: 93 592 97 12

Fax: 93 581 74 95

O visiteu també la pàgina web dels Cursos d’Especialització de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB


This entry was posted on Dimarts, 21 juny, 2011 at 14:34 and is filed under alumnes, cursos, Futurs alumnes, Reconeixements. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.