EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

abr. 12 2011

Avís per als seleccionats i seleccionades de les beques Sòcrates-Erasmus 2011-2012

Els seleccionats i seleccionades de l’EUTDH de les beques Sòcrates-Erasmus del proper curs 2011-2012 heu de confimar si accepteu o renuncieu a la plaça que us ha estat assignada, abans del dilluns 18 d’abril de 2011.

Per fer-ho, heu d’anar a la pàgina web de http://sia.uab.cat i a l’apartat ressaltat en blau (“Consulta i sol·licituds d’intercanvi OUT”), hi heu d’entrar i acceptar o renunciar a la vostra plaça Erasmus.

Per a més informació o dubtes, poseu-vos en contacte amb:

Albert Vancells
Coordinador de Relacions Internacionals i dels Programes d’Intercanvis de l’EUTDH.
e-mail: albert.vancells@uab.cat
Telf. 93 592 97 10.


This entry was posted on Dimarts, 12 abril, 2011 at 19:08 and is filed under alumnes, beques, estudis, intercanvis, Tràmits administratius. You can follow any responses to this entry through the feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Els comentaris estan tancats.