EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

"Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders"

març 28 2011

Curs d’especialització de ‘Cuina per esdeveniments a casa’ amb reconeixements de crèdits de lliure elecció

Aquest curs és una proposta per oferir a casa una sorpresa gastronòmica amb plats adequats per cada ocasió i per cada celebració. Curs dirigit a persones que els hi agradi la cuina, o que vulguin ampliar els seus coneixements per oferir un bon menú per ocasions determinades en les quals es pretén sorprendre als convidats de manera original.

Sessió 1. Menú per una vetllada romàntica.
1. Amanida de crudités de verdureta, crema de foie i germinats.
2. Rissotto cremós de carbassa amb gingebre i broqueta de pollastre especiada.
3. Rap metxat amb verdures, crema de poma ácida i vainilla.
4. Cilindre de pollastre en textures i armenter de ceps.
5. Fondue de fruites amb 3 xocolates.

Sessió per sorprendre a la seva parella.

Sessió 2. Convidats Importants. Proposta de 2 entrants i 2 plats principals.
1. Tabule amb crema de Iogurt, fruites i verdures.
2. “Gazpacho” de síndria amb llagostins, formatge feta i tapenade.
3. “Cilindros” de salmó al curry farcits de verdures i poma.
4. Pasta brick, amb civet de confit d’ànec.
5. Colant de xocolata amb gelat de vainilla.

Sessió per sopars de compromís a casa

Sessió 3. Celebració d’un Aniversari I.
1. Lasanya de carn rápida i bona.
2. “Braç de carn farcit” molt gustós i vistós.
3. Pastís fred i salat, fresc i ràpid
4. Canapés econòmics.
a. Formatge de cabra, mermelada de tomàquet i anxova.
b. Formatge fresc amb nous i raïm.
c. “Guacamole” per al mig de la taula.
d. Verdureta en fondue.
e. “Tempures”, verdura, llagostins.
Elaboracions clàssiques i festives.

Sessió 4. Celebració d’un Aniversari II.
1. Pastis d`Aniversari

Idea Original i diferents tipus de Pastissos

Sessió 5. Tarda/Nit Informal amb amics.
1. Pa de Pizza amb…
2. Sandwiches diferents.
3. “Enrrollados Mexicanos”.
a. De pernil salat.
b. De formatges.
c. De tonyina.
d. De suri mi.
Plats lleugers i econòmics

Treball de Camp

Dies: Del 9 al 13 de Maig de 2011.

Horari: De 17:00 a 20:00 h.

Professor: Marc Grañó

Preu del Curs: 125€ (Comunitat UAB)
150€ (Externs UAB).

Hores de docència: 25

Lloc: Aula de Demostració de l’EUTDH-UAB.

Tipus: Classe magistral.

Reconegut amb 1.5 crèdits de lliure elecció.

 

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb:

Sr. Ferran Gallart

Secretari de Coordinació dels Cursos d’Especialització

E-mail: fcontinuada.eutdh@uab.cat

Tel: 93 592 97 12

Fax: 93 581 74 95

O visiteu també la pàgina web dels Cursos d’Especialització de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.


This entry was posted on Dilluns, 28 març, 2011 at 16:50 and is filed under alumnes, cursos, Esdeveniments, estudis, Reconeixements. You can follow any responses to this entry through the feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.