EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

nov. 22 2010

Pràctiques professionals – Beques per a titulats/des en Turisme de l’EUTDH

Entitat ofereix 10 beques per a la realització de pràctiques professionals de formació a Alemanya, Irlanda o República Txeca, amb una durada de 12 setmanes. El projecte inclou un curs de preparació lingüística i cultural de 40 hores, es cobreixen les despeses de viatge (fins a 200 euros) i allotjament. Per a més informació, contacteu amb beatriz.santolalla@uab.cat

********************

Prácticas profesionales – Becas para titulad@s en Turismo de la EUTDH

Entidad ofrece 10 becas para la realización de prácticas profesionales de formación en Alemania, Irlanda o República Checa, con una durada de 12 semanas. El proyecto incluye un curso de preparación lingüística y cultural de 40 horas, se cubren los gastos del viaje (hasta 200 euros) y alojamiento. Para más información, contactad con beatriz.santolalla@uab.cat


This entry was posted on Dilluns, 22 novembre, 2010 at 17:03 and is filed under beques, ex-alumnes, Grau de Turisme, idiomes, practiques. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.