EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Gen 28 2010

Inauguració del ’Curs de preparació per a les proves de Guia de Turisme de Catalunya’

Posted in cursos, estudis |

Es realitzarà la inauguració del ‘Curs de preparació per a les proves d’habilitació de Guia de Turisme de Catalunya’ en la seva modalitat presencial, el dia 3 de febrer de 2010 , a les 19:00 hores, a l’Escola Superior de Turisme, situada al Palau Mercader (Carrer Lledó, 11 de Barcelona).

Per a més informació sobre el curs, cliqueu sobre aquest enllaç.


This entry was posted on Dijous, 28 Gener, 2010 at 13:20 and is filed under cursos, estudis. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.