EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Des 18 2009

El professor José Luís García, participant en el ‘1er Premium Bartender Show’ de Barcelona

Posted in professorat |

El professor de “Gestió i Pràctica de Sala” del Graduat en Direcció Hotelera de l’EUTDH, José Luís García, va participar, el passat 16 de novembre, al 1er Premium Bartender Show de Barcelona, organitzat per l’equip de WSK Drinks & Spirits, i que es va realitzar a les instal·lacions de l’Hotel Princesa Sofia.

Aquest esdeveniment va acollir les principals marques de productes destinats al món de la cocteleria, a més dels professionals d’aquest sector que van conèixer les últimes novetats en aquest àmbit. El professor García va participar en les demostracions de cocteleria que van reunir als bartenders més reconeguts de Barcelona, que preparaven còctels originals i exquisits a tots els assistents.

José Luís García també va ser nomenat relacions públiques de la Federació de Barmans Espanyols a Catalunya.


This entry was posted on Divendres, 18 Desembre, 2009 at 15:03 and is filed under professorat. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.