EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

nov. 19 2009

Programa i inscripcions al Simposi ‘Construïm Destinacions Turístiques Accessibles”

Posted in Esdeveniments |

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera (EUTDH) de la Universitat Autònoma de Barcelona acull del 30 de novembre al 1 de desembre de 2009, el Primer Simposi de Turisme Accessible de Catalunya organitzat per Turisme de Catalunya, l’EUTDH, CDT Pirineus Orientals, Elsa Integració, i amb el suport de: DGTurisme, UAB, Poctefa-Unió Europea.

Amb el títol de “Construïm Destinacions Turístiques Accessibles” es realitzarà aquest simposi que reunirà a importants professionals d’aquest sector,  a més d’acadèmics especialistes en aquest àmbit, que debatran en 5 panells,  temàtiques específiques vinculades amb el turisme accessible: “Legislació, accessibilitat, codis i labels”, “Establiments i serveis turístics accessibles i practicables”, “Disseny d’espais i productes accessibles i practicables”, “Informació, màrqueting i serveis de comercialització” i “Urbanisme, transport i mobilitat”.

Podeu descarregar-vos el programa del 1er Simposi de Turisme accessible per consultar tota la informació sobre les ponències, els conferenciants i els horaris.

La quota d’inscripció és de 40 euros i la data límit per registrar-se és el 27 de novembre de 2009.

Per a més informació i per omplir el formulari d’inscripció, visiteu la página web del Simposi “Construïm Destinacions Turístiques Accessibles”.


This entry was posted on Dijous, 19 novembre, 2009 at 13:15 and is filed under Esdeveniments. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.