EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Nov 18 2009

L’EUTDH impartirà el ‘Curs de Guia Acompanyant de Turisme’ a partir de gener de 2010

Posted in cursos, estudis |

A partir del gener de 2010, l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (EUTDH), juntament amb l’Escola Llúria i l’Escola Superior de Turisme, començarà a impartir el “Curs de Guia Acompanyant de Turisme (Guia de Ruta)”.

El curs, que té una durada de 5 mesos, s’ha dissenyat a partir de la necessitat de formació que demanda el sector, per tal d’ampliar la preparació d’aquests professionals encarregats de guiar a grups turístics durant un circuit o activitat i que requereixen, entre d’altres capacitats, un domini de la dinàmica de grups i de les tècniques de comunicació que hi estan relacionades.

Diverses modalitats de formació i continguts avalats pel sector

Per tal de facilitar el seguiment del curs a tots els interessats, estiguin o no actius en el mercat laboral, aquest s’ofereix tant en la modalitat presencial com online, compta amb un mòdul de pràctiques reals i obre la possibilitat, per a empreses organitzadores de viatges, de ser seguit com a formació in company. Els continguts han estat preparats per especialistes assessorats per les pròpies empreses organitzadores de viatges i adaptats a les actuals necessitats d’aquesta professió.

Apte per futurs guies i per professionals en actiu

Aquest curs es configura com una garantia de formació per a futurs guies acompanyants i una oportunitat de reciclatge per als guies en actiu que mai han gaudit de la possibilitat d’una formació completa en aquest camp.
Està previst que la primera promoció de Guies Acompanyants de Turisme -nacional i internacional- finalitzi el seu període formatiu de pràctiques a la primavera de 2010, amb l’objectiu de que participin plenament en la propera campanya d’estiu com a professionals titulats en l’assistència i guia de grups en circuits turístics.

Amb l’organització d’aquest curs, l’EUTDH segueix ampliant el seu camp d’actuació donant suport formatiu en aquesta àrea a les esmentades institucions docents del sector turístic que hi col·laboren, l’Escola Llúria i l’Escola Superior de Turisme que, per la seva banda, valoren molt positivament l’aportació de la universitat.

Tota la informació sobre continguts, metodologia, professorat i inscripcions es pot consultar al web http://masters.oaid.uab.es/gat

 


This entry was posted on Dimecres, 18 Novembre, 2009 at 0:01 and is filed under cursos, estudis. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.