EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

nov. 17 2009

Investigadors de l’EUTDH treballen en l’elaboració de l’Informe d’Activitat Hotelera 2010

Posted in Informes, Recerca |

Investigadors de l’EUTDH estan elaborant l’Informe d’Activitat Hotelera a Catalunya del 2010, comptant ja la seva tercera edició, i estudi que consolida l’anàlisi conjuntural del sector hoteler a Catalunya, principal subsector turístic, des d’un enfocament quantitatiu. L’anàlisi de la conjuntura de la demanda hotelera a Catalunya al 2009, de la situació econòmica de les empreses i les previsions del 2010 constitueixen el aspectes centrals de l’informe.

Com se sap, en aquest estudi pren una especial rellevància l’anàlisi territorial de les variables i, fins i tot, es destina una secció a un detall local de les principals xifres. En l’edició del 2010, a més a més, es farà una anàlisi més pormenoritzada de l’evolució dels preus hotelers, que és més significativa en els moments actuals com a descriptiva de l’evolució del sector a casa nostra.


This entry was posted on Dimarts, 17 novembre, 2009 at 0:01 and is filed under Informes, Recerca. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.