EUTDH-Turisme i Hoteleria UAB

“Líders en qualitat, perquè la qualitat ens fa líders”

Nov 09 2009

Premi a la Competitivitat 2007 atorgat a l’EUTDH per la Generalitat de Catalunya

Posted in premis, qualitat |

Recuperem el video produït en motiu del lliurament dels Premis a la Competitivitat 2007 de la Generalitat de Catalunya a l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona per la Innovació en l’Organització, per adaptar els seus coneixements, la seva experiència i els seus serveis a les necessitats d’innovació del teixit empresarial.


This entry was posted on Dilluns, 9 Novembre, 2009 at 22:19 and is filed under premis, qualitat. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

You must be logged in to post a comment.