– Un territori intel·igent, que genera coneixement perquè fomenta la interacció entre realitats escolars i aporta informació a aquestes interaccions.

– Un lloc on a canvi de res més que el creixement professional, les i els mestres participen personalment des de la dimensió de l’equip educatiu en el que treballen.

– Unes trobades en les que es fa evident l’heterogeneïtat d’escoles i projectes educatius. I on aquesta heterogeneïtat és la base de les interaccions que es produeixen i la riquesa del coneixemetn que es construeix.

– Un context que procura mantenir encesa la flama de la tradició d’innovació educativa i pretèn acompanyar els centres en les seves reflexions pedagògiques i didàctiques en temps de retallades.
Carrer de Marià Ribas 76–88, Mataró - Catalunya, Espanyajuliol20141

http://www.324.cat/video/5127635/Entrevistes-integres-xarxes-daprenentatge

A Catalunya, hi ha escoles i mestres que treballen en xarxa per intentar millorar les metodologies d’aprenentatge. Professionals d’escoles públiques i concertades motivats que a canvi de res més que no sigui la seva satisfacció personal treballen per intentar millorar el sistema. En aquest vídeo podreu veure les entrevistes que TV3 ha fet a David Vilalta, coordinador de la UAB Xarxa Escoles que Aprenen, i Carles Parellada, especialista en Pedagogia Sistèmica.