Actualment és un requeriment per a tots els projectes de l’H2020 concedits a partir de l’1 de gener de 2017  i una recomanació per als projectes del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020 .  Es preveu que altres agències finançadores comencin en breu a sol·licitar-lo. També cal recordar que un pla de gestió de dades és un exercici de transparència que il·lustra com s’obtindran les dades, com es faran accessibles, on s’emmagatzemaran i com es podran reutilitzar.

Us recomanem que feu una ullada a la infografia que ha publicat la Comissió Europea sobre l’Open Research Data per a projectes de l’H2020

També podeu consultar les infografies elaborades pel grup de treball d’Accés Obert de la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN) sobre la gestió de les dades de recerca i l’accés obert

0

No hem resolt el teu dubte?

Fes una consulta