El Grup de Treball de Suport a la Recerca del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) ha desenvolupat l’eina Pla de Gestió de Dades de Recerca comuna per a totes les universitat catalanes. Aquesta eina gratuïta us permet confeccionar pas a pas el vostre pla i presenta una ajuda contextualitzada amb exemples que us pot ser d’utilitat. El mateix equip de treball del CSUC s’encarrega de mantenir la plantilla actualitzada segons els requeriments de l’H2020 i s’hi aniran afegint plantilles a mesura que altres entitats de finançament incorporin aquest requeriment en les seves convocatòries. Disposeu, a més, del document guia elaborat pel mateix grup de treball.

També podeu consultar les infografies elaborades pel grup de treball d’Accés Obert de la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN) sobre la gestió de les dades de recerca i l’accés obert  i a la infografia que ha publicat la Comissió Europea sobre l’Open Research Data per a projectes de l’H2020

0

No hem resolt el teu dubte?

Fes una consulta