Des del punt de vista dels drets d’autor, la persona que fa el dipòsit d’aquests continguts al DDD o que els puja a una pàgina web requereix l’autorització del creador dels continguts (acta, vídeo o fotografia) ja que és un acte d’explotació –comunicació pública-.

Des del punt de vista de la llei que regula l’honor i la pròpia imatge, s’ha de recavar l’autorització de les persones que apareguin a la imatge o veu que no sigui de forma accessòria. Per tant, els documents que continguin fotografies o les gravacions necessiten addicionalment una cessió de drets d’imatge per a ser publicats al dipòsit o pàgina web esmentats. Poseu-vos en contacte amb la vostra biblioteca de referència.

En el cas de les comunicacions, ponències, pòsters presentats en un congrés, consulteu els següents formularis.

En el cas de vídeos o fotografies cal omplir els models següents: Cessió de drets d’imatge  i Cessió de dret d’explotació .

2+

No hem resolt el teu dubte?

Fes una consulta