La UAB ha previst la regulació de les projeccions audiovisuals al campus, per això abans de fer servir qualsevol obra audiovisual completa (llargmetratge, curtmetratge o capítol de sèrie), cal iniciar els tràmits per obtenir els drets. La petició la podrà fer directament la professora o el professor mitjançant el formulari “Gestió de drets audiovisuals per a la docència” que trobareu a la Seu Electrònica.

Una altra opció per tal de poder exhibir material audiovisual és fer ús de la Sala Cinema de la UAB. Si ho considereu oportú, podeu contactar amb la Unitat de Cultura en Viu <mailto:cultura.enviu@uab.cat> , per concretar alguna projecció puntual o, fins i tot, per estudiar la possibilitat de programar un cicle o un seminari temàtic relacionat amb les matèries que impartiu.

2+

No hem resolt el teu dubte?

Fes una consulta