Per poder adjuntar a la tesi articles o capítols sencers, necessitaries que (1 ) en fossis l’únic autor i comptessis, en el cas que haguessis transferit els drets d’explotació, amb el permís de l’editor de la revista o llibre, per aquesta finalitat en concret; ò, (2) que els articles que vols adjuntar s’haguessin publicat en revistes d’accés obert o amb una llicència creative commons.

Si els articles que vols adjuntar no formen part de cap d’aquests dos supòsits, tal i com preveu el procediment que estableix l’Escola de Doctorat (http://www.uab.cat/doc/model_acceptacio_TDX.doc, ap. 8), és millor incloure  les referències bibliogràfiques en substitució dels articles o capítols de llibre. Addicionalment, caldrà que adjuntis una autorització amb signatura original de tots els directors on quedi justificada l’absència dels documents.

Més informació a: Es pot incloure en una tesi doctoral un article del propi autor que hagi estat publicat per editors comercials als quals l’autor ha fet la cessió dels drets d’explotació?

 

2+

No hem resolt el teu dubte?

Fes una consulta