Tema IV.-Un exemple problemàtic: reflexions sobre la sentència de 9 de març del 2016, del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre els acords relatius a l’establiment i prestació del servei metropolità del cicle integral de l’aigua, amb adjudicació de la gestió indirecta a una societat d’economia mixta. (I), (II), (III) (i IV).

Tema IV.-Un exemple problemàtic: reflexions sobre la sentència de 9 de març del 2016, del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre els acords relatius a l’establiment i prestació del servei metropolità del cicle integral de l’aigua, amb adjudicació de la gestió indirecta a una societat d’economia mixta. (I), (II), (III)  (i IV).

***

Quant a Joan Amenós Álamo

Professor de Dret Administratiu
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *