Llengües i llengua
Blogs de la UAB | De tot una mica en llengües

Posted
4 juliol 2014 @ 8am

Posted in
General

Aprendre llengües: diferències socials i individuals

Jornades Internacionals per a Professors de Català, Lleida, 21-24 de juliol de 2014

Diferències individuals: l’aptitud per aprendre idiomes

Carme Muñoz, Universitat de Barcelona

En aquest taller es presentarà el camp d’estudi de les diferències individuals dels aprenents (diferències cognitives, motivacionals, de personalitat i d’edat). Seguidament ens centrarem en l’aptitud lingüística i els seus efectes en l’aprenentatge d’una llengua estrangera a l’aula. Es proposaran activitats que tenen com a objectiu conèixer els diferents components cognitius de l’aptitud (memòria, habilitats analítiques, atenció…) i els instruments que s’utilitzen per mesurar-los. Aquestes activitats ens portaran a reflexionar sobre les implicacions didàctiques i el tractament d’aquestes diferències individuals a l’aula de CLE.


No Responses to “ Aprendre llengües: diferències socials i individuals”


There are no comments yet. You could be the first!

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.