Cuidabloc

El Blog d'Infermeria a la UAB

maig 26 2017

Adeu Cuidabloc !

Posted in General |

Estimats i estimades
Aquest no és un post de comiat, sinó un post de comunicat d’un canvi.
Com ja sabeu, Cuidabloc va nèixer amb la idea de crear una via d’informació i comunicació per als estudiants, professors i professionals d’Infermeria i entra d’altres objectius hem volgut difondre els serveis, recursos i activitats de la Biblioteca, ajudar als nostres usuaris en l’adquisició de competències informacionals integrant-t’hi les noves tecnologies, facil·litant així la seva tasca en els estudis, la docència i la investigació.
En definitiva…. ser un canal de comunicació entre la Biblioteca i els seus usuaris.
La tasca d’elaboració dels post ha estat molt satisfactoria, doncs ens ha permés assolir l’objectiu de comunicació amb els nostres usuaris, d’una manera (pensem) divertida, dinàmica i creativa. Això però, no esdevè un comiat… sinó un canvi de model.
En breu us anunciarem des del Servei de Biblioteques la creació d’unes guies temàtiques, que supliran en contingut la raó de ser d’aquest bloc.
És per això que us volem donar les gràcies per les vostres idees i aportacions i ens veiem bèn aviat en aquest nou format que us oferirem i que de segur no solament serà un nou vehicle de comunicació sinó una eina força enriquidora per a tots.

Fins ben aviat
Marta Miquel


This entry was posted on Divendres, 26 maig, 2017 at 10:11 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari