Cuidabloc

El Blog d'Infermeria a la UAB

nov. 14 2016

Presentació a la Biblioteca del CO d’Infermeres i Infermers de Barcelona

Posted in Bibliografia, Novetats |

El proper dimecres 16 de novembre, es presenta el llibre: El sentimiento del intestino, de la infermera Leonor Martín Monge

L’autora és infermera de professió i nutricionista i homeòpata i en el seu llibre ens explica  com desintoxicar l’intestí a través d’in canvi d’hàbits -sobretot alimentaris– i de la hidroteràpia del còlon. Fer-ho correctament, ens ajudaria a superar amb èxit diferents malalties.

intesti

Però, què és el que hem de fer? En primer lloc, descobrir com funciona un òrgan del que en general no en sabem res i, en segon lloc, aplicar un simple canvi d’hàbits que pot ajudar-nos a superar amb èxit multitud de malalties, dolències i molèsties.

Quan: Dimecres 16 de novembres a les 18:30 h.

On: Àrea Social del COIB (1ª planta) C/ Pujades, 350 Barcelona
La presentació anirà a càrrec de la infermera Sandra Gómez Valor i ha estat organitzada per la Biblioteca  del Col·legi

Trobareu aquí més informació així com l’enllaç per a la inscripció gratuïta.


This entry was posted on Dilluns, 14 novembre, 2016 at 14:32 and is filed under Bibliografia, Novetats. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari