Dia Mundial de la Salut Mental Materna

Des de la CORE Salut Mental ens sumem a la reivindicació i campanya pel reconeixement del Dia Mundial de la Salud Mental Materna.

La nostra voluntat es augmentar la consciencia al voltant dels problemes de salut mental materna, amb la finalitat que mes dones cerquin ajut i rebin el tractament adequat.

L’objectiu comú es sensibilitzar a la població mundial sobre la importància de la salut mental materna i millorar els recursos destinats pels governs a la prevenció, detecció i tractament dels trastorns mentals durant embaràs o durant el primer any de criança.

Animem a totes les dones a parlar i cercar tractament. Augmentar la consciència intentant superar l’estigma que rodeja els problemes de Salut mental materna i que impedeixen a les dones a accedir als serveis de salut mental durant o després de l’embaràs.

Et demanem que us uniu a nosaltres reconeixent permanentment el Dia Mundial de la Salut Mental Materna en el calendari oficial de la ONU cada primer dimecres de maig, una data propera al Dia de la Mare i a la Setmana de Salut Mental en molts indrets.

FIRMAR PETICIÓ A LA OMS

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats de divulgació, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.